Terug naar openingspagina

Biografie

Contact & Boeking
MaatconcertHuwelijksplechtigheidReceptieSeniorenconcertBiografie
      
De juiste verhouding van verschillende eigenschappen.

Quo Vadis bestaat uit 3 professionele musici op de instrumenten trompet, hoorn en trombone. Sinds 1994 verzorgen wij met veel plezier muziek tijdens de huwelijksvoltrekking, bij recepties en we geven concerten.

Wij beschikken inmiddels over een uitgebreid klassiek, modern en receptie repertoire. Mochten wij een bepaald stuk toch niet in ons bestand hebben, dan kijken wij of er een arrangement voor kopertrio van te maken is en proberen daar dan invulling aan te geven. 

 

                                                                                                   Bianca Egberts:  

Bianca Egberts (1977) studeerde in 1998 1ste en in 1999 2de fase af als trompettiste aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht.

Bianca is werkzaam in diverse orkesten en ensembles, waaronder het Asko en Schönbergensemble, orkest de Volharding, het Ives ensemble, het Radio Filharmonisch Orkest, Holland Symfonia en het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Op haar solo repertoire staan o.a. het trompetconcert van Tomasi, en de 2 concerten van Jolivet, Heptade van Jolivet voor slagwerk en trompet, Concert voor Trompet en Altsaxofoon van Rivier, concert voor 2 trompetten van Vivaldi en de trompetconcerten van Haydn, Marcello, Neruda en Hummel.

Ze heeft meegespeeld in diverse uitvoeringen van de Hohe Messe, Weihnachtsoratorium en Cantates van J.S. Bach.

 

Bianca Egberts

 

 

 

 

 

 

 

Roel Wagenaar

Roel Wagenaar: 

Geboren in Rotterdam en op zijn 14e begonnen op trombone bij de harmonie. Naast zijn studie en later zijn werk als ecologisch analist is muziek en trombonespelen altijd een belangrijk onderdeel van zijn leven gebleven. In Rotterdam heeft hij in diverse orkesten en ensembles gespeeld.

Sinds 1990 is Roel woonachtig in de Betuwe. Naast zijn werk bij het Nederlands Instituut voor Ecologie is hij trombonist en presentator bij Quo Vadis, waar hij ook verantwoordelijk is voor alle beeld- en geluidstechniek.

 

                                                                                                  Connie Wegbrans: 

Geboren in Amstelveen en op haar 7e begonnen op es-hoorn bij de fanfare. In 1979 is zij verhuisd naar Rotterdam en heeft hoorn gestudeerd aan het Rotterdams en Brabants conservatorium. Voor haar verhuizing naar de Betuwe in 1990 was ze zo’n 10 jaar hoorniste bij RBO Sinfonia en speelde zij in verschillende kleine ensembles en orkesten.

Het was Connie die in 1994 Quo Vadis heeft opgericht. Zij doet hiervoor de organisatie en de boekingen. Daarnaast was zij tot 2016 vele jaren de vaste hoorniste van Het Nederlands Begeleidingsorkest, incidenteel bij andere orkesten en geeft  ze hoornles.Connie Wegbrans