Terug naar openingspagina

Maatconcert

Contact & Boeking
ThemaconcertHuwelijksplechtigheidReceptieSeniorenconcertBiografie
      

Een concert op uw lijf geschreven:

Quo Vadis biedt u een concert van ca. 1 uur aan dat speciaal voor u gemaakt is. Aan de hand van muziek en beelden gaan wij langs de verschillende periodes in uw leven die voor u zo belangrijk, ontroerend of grappig zijn. Het geheel wordt afgewisseld met verrassende wetenswaardigheden en anekdotes, aan elkaar gepraat door onze trombonist.

 

 

Elk concert met veel plezier.

Voorbereidingen:

Om dit programma te maken vragen wij van u om foto’s en/of filmbeelden (zo mogelijk op cd rom) voorzien van het nodige commentaar tijdelijk en tijdig aan ons ter beschikking te stellen. Alle achtergrond informatie over de persoon in kwestie is natuurlijk welkom. Quo Vadis maakt een uitgebalanceerd programma opbouwend van klassiek naar modern en feestelijk, waarbij de beelden perfect aansluiten bij de muziek.

Repertoire: 

Wij zijn als Quo Vadis in 1994 begonnen en we beschikken inmiddels over een uitgebreid klassiek, modern en receptie repertoire (akoestisch en met begeleiding middels geluidsapparatuur). Mochten wij een bepaald stuk toch niet in ons bestand hebben, dan kijken wij of er een arrangement voor kopertrio van te maken is en proberen daar dan invulling aan te geven.

Voor wie bijvoorbeeld? 

  • voor uw baas die met pensioen gaat,

  • voor uw collega: de jubilaris,

  • voor een vriend die promoveert,

  • voor een ….jarig huwelijk,

  • voor…….